FOTBALL: Randabergs A-lag jakter revansje mot Riska etter et surt 1–3 tap i vårens kamp. Da var Randaberg egentlig best, men scoret bare en gang.

I kveld er det nye muligheter. RIL-trener Preben Andersen satser på seier i kveld.

– Litt skader og sykdom har vi dessverre også i dag, men vi har en stor og god tropp, og stiller med et spennende og offensivt lag, sier han før kampen.

I første kamp mot Riska denne sesongen ble det 1–3 tap. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Riska hadde en god vårsesong og har vært ett av lagen som har vært i toppen av tabellen. Høsten har ikke vært like bra, for laget står med bare én seier på de siste fem kampene og er i øyeblikket på 3. plass.

– Vi fortjente mer enn det vi satt igjen med i det motsatte oppgjøret, så vi er absolutt klar for revansj i dag. Ut ifra de møtene vi har hatt de siste årene, vurderer jeg vårt lag som et bedre lag, men så har de selvsagt noen enkeltspillere som holder et nivå som er vesentlig høyere enn dette. Tar vi dem ut av kampen, så er jeg trygg på at vi vil få et bedre resultat denne gangen.

Når kampen på Randabergs kunstgrasbane blåses i gang er det også et annet lag som skal spille samtidig. Randaberg 2, klubbens rekruttlag skal spille mot Vaulen på bortebane.

– B-laget spiller samtidig som oss i dag, det er aldri en fordel at vi spiller kamper samme dag, for da blir det vanskelig å avgi spillere. Heldigvis har vi også en ungdomsavdeling med spillere i vannskorpen hos oss, som kan bidra på 2-laget, og kan får matchet seg på seniornivå.

Kampstart er kveld for A-laget er klokken 19. 00.