FOTBALL: Det så stygt ut da Randaberg fikk spiller utvist, men Randaberg scora og halte i land ett poeng mot Vidar 2, et lag som stilte med 10 spillere fra A-lags-troppen.

Det var Randaberg som startet best, tok kommandoen, men det var hjemmelaget som scora kampens første mål etter syv minutter - på lagets første mulighet. Bård Brandeggen fikk plass og en enkel jobbe med å sørge for ledelse til Vidar-rekruttene.

Randaberg hang ikke med nebbet av den grunn og kom raskt til hektene, for bare åtte minutter senere var det utligning. Joakim Berg Holter vet hvor målet er, han var flyttet fra forsvar og til midtbanen - og scoringen til 1–1 var så absolutt fortjent.

Begge lag hadde sine muligheter i første omgang, men hjemmelaget var mest effektive. Etter 23 minutter tok laget ledelsen, igjen ved Bård Brandeggen.

Vidar gikk i garderoben med 2–1 ledelse.

Joakim Berg Holter var flyttet fra forsvar og lenger fram på banen. Han sørget for scoringer. Foto: Per Thime

Randaberg fikk en vanskeligere oppgave i 2. omgang, fordi Adrian Bø Wasbø fikk rødt kort etter 55 minutter. Dermed var det 11 mot Randabergs 10 spillere.

Men, noen ganger kan det også gå bra, for etter 63 minutter var det klart for utligning til 2–2. Igjen var det Joakim Berg Holter som scora. Det var håp om poeng for laget som kom fra to strake tap.

Randaberg kjempet på med en spiller mindre på banen, sikret ett viktig poeng og er på 10 poeng på tabellen. Neste kamp for Randaberg er mot Bryne 2, neste torsdag på Randaberg stadion.