SEIER:

Randaberg vant 3-0 mot Koll og er klar for finalespill mot BK Tromsø i kampen om å vinne seriemesterskapet denne sesongen.,

– Dette er helt fantastisk, men ikke overraskende for meg når jeg ser hvilke spillere vi har i troppen. At damene går ut på banen i dag og vinner 3-0 er sterkt, men jeg tror også at Koll møtte opp med mye større respekt for laget enn tidligere, sier trener Espen Sørbø til Randaberg24.

Nå er det nemlig slik at treneren til damelaget har sagt hele sesongen at laget skal bli bedre og bedre.

https://randaberg24.no/2022/04/02/damene-hamret-los-klare-for-sluttspillfinaler/

– Ja, jeg har sagt det og laget er også blitt det. I dag viste de en fantastisk innsats, blant annet med et solid og godt spill i forsvar. En del av nøkkelen ligger der, men opplegg, angrep og blokkspillet satt også meget bra.

I kveld er det dermed ikke opplading til ny kamp. For det var satt opp returkamp i morgen, men 3-1 sammenlagt betyr at det blir finalekamper mot BK Tromsø, hvor de to første kampene spilles 23. og 34. april i Randaberghallen. Fordi at BK Tromsø vant grunnserien, starter laget med å lede 1-0 allerede før første kamp.

– I kveld skal vi ikke tenke for mye på den kampen, for etter en slik kamp skal vi kose oss. Oslo har mye bra å by på, så jentene og jeg skal en tur ut for å spise. Det blir slik at jeg tar fram sjekkheftet og spanderen ganske sikkert en likør til kaffen på samtlige som vil ha, eller noe annet, sier en meget fornøyd RIL-trener.