FOTBALL: Randaberg står fortsatt med seks poeng, men nå etter at åtte seriekamper er spilt. I går var rekruttene som spiller i 4. divisjon på Varhaug for å møte hjemmelaget.

Før kampen sto Varhaug uten poeng etter fire kamper. I den femte runden ble det lagets første tre-penger, for hjemmelaget vant 2-1.

Det var også Varhaug som tok ledelsen i oppgjøret. Etter 34 minutter scoret Gina Lende. Dette holdt seg også fram til pause.

Randaberg scoret etter 78 minutter, da Helle Johanson Lindboe sørget for 1-1. Det så ut til å ende med poengdeling, men ett minutt på overtid scoret Vilde Skretting Sirevåg for Varhaug.

Dermed vant laget sin første seriekamp for sesongen og sendte RIL-damene hjem, 5,1 mil, med et surt tap.

Neste mulighet for poeng for Randaberg er mot Midtbygden/Staal. Den kampen spilles på Randaberg stadions kunstgrasbane 1. juni.