SIF-keeperen strekker seg etter et frispark fra rundt 20 meter. Dette var en av få sjanser for Randaberg i første omgang. Foto: Per Thime

SIF STADION: Randaberg var favoritter til å vinne kveldens kamp mot SIF, blant annet fordi RIL herrene har hatt en bra åpning på sesongen, mens SIF har vært svake resultatmessig.

I kveldens kamp var det ingen stor kveld for Randaberg, for hjemmelaget vant 1–0. Bunnlaget tok sin første serieseier denne sesongen. En real nedtur for RIL-laget.

Den første omgangen var ikke den store «höjdaren», for det var lite sjanser til begge lag. Riktignok hadde hvert av lagene sin ene sjanse, men ingen av lagene fikk til gode avslutninger i omgangen.

Randaberg hadde kanskje ballen mest, men skapte ikke mer enn en sjanse i omgangen, det var på et frispark noen minutter før pause. Keeperen bokset ballen over mål, og måtte strekke seg godt mellom stengene.

Randaberg slet med å komme til avslutninger i første omgang, eller faktisk å skape klare sjanser. Det samme problemet hadde hjemmelaget.

I andre omgang ble det scoring, men det var altså ikke til Randaberg. SIF scoret og vant kampen 1–0. Målet kom allerede to minutter ut i siste omgang. Viktor Mikalsen var siste spiller på ballen.

Dermed har Randaberg fortsatt 10 poeng, mens SIF nå står med fire poeng. I fotball er det poengene som teller - og i kveld ble det ikke det for Randaberg. Resultatet viser også at sesongen fort kan bli som dette, ustabil.

RIL-spillerne Vegar Solstrand Ludvigsen, Tomas Granhøy Gundersen og Paal Vistnes fikk hvert sitt gule kort. Rundt 100 tilskuere så kampen.