FOTBALL:

Randaberg sto med en seier og ett tap før kveldens kamp mot Havdur/Sola. Gjestende lag spilte sin første seriekamp denne sesongen.,

Randaberg startet best, for etter bare åtte minutter var det 1-0 ledelse til Randaberg. Mål scoret av Hanne Kogstad.

Gjestene hadde ballen mye, men skapte ikke allverden første del om første omgang. Så kom det to kjappe mål fra gjestene. Etter 26 og 30 minutter scoret laget og dermed var det 2-2.

RIL-damene hang på og gav seg ikke. Det fikk de belønning for etter 35 minutter. Da utlignet Lea Kraft Vistnes til 2-2.

Det holdt seg også til pause.

Bare minuttet etter pause var det klart for ny scoring. Gjestene gikk opp i 3-2 ledelse. Ikke nok med det, for Havdur/Sola hadde mer på lager.

I løpet av to minutter scoret laget to ganger, først på straffespark etter 58 minutter og 5-2 etter 60 minutter. Kampen var i ferd med å tapes for hjemmelaget.

Karen Viste Madland scoret for hjemmelaget etter 65 minutter, men det ble også kampens siste scoring. Dermed vant gjestene sin seriepremiere 5-3 og Randaberg gikk på sitt andre tap.

Ett gult kort til Randaberg ble notert, til Sanne Johanson Lindboe etter 80 minutter.