FOTBALL: Det er trolig første gang både Randaberg og VBK stilte i sorte og røde drakter, som samrbeidslaget i 4. divisjon gjorde mot Vidar onsdag kveld.

Nye drakter til tross, det var Vidar som vant kampen 5–3 og dermed gikk samarbeidslaget på si andre strake tap.

Hjemmelaget kom best i gang på Lassa og ledet 2–0 etter 17 minutter etter to mål av Ingrid Marie Østbø Pettersen.

Ragnhild Stokka Hasting reduserte og skapte ny spenning da hun reduserte etter 25 minutter, noe som holdt seg til pause.

Randaberg/VBK måtte se seg slått av Vidar i kampen på Lassa. Foto: Erlend Mathisen

I andre omgang var det også hjemmelaget som startet best. Ingrid Marie Østbø Pettersen, sora to i første omgang, men etter 47 minutter scora hun igjen og dermed var det hat-trick og 3–1 ledelse til de mer eller mindre helrøde.

Randaberg gav ikke opp, for det ble 3–2, da Julie Henn Helgøy reduserte.

Vidar var imidlertid best der det gjelder, foran og i mål. Minuttet før slutt ble det 4–2 ledelse da Sofia Aase Stapnes scora.

På overtid reduserte Randaberg igjen da Julie Helgevold Mathisen reduserte.

Og, på overtid av overtiden scora Ingrid Marie Østbø Pettersen sitt fjerde mål og fastsatte til 5–3 for hjemmelaget.