— Kjekt å kunne bidra slik klubben får penger i kassen

Kent Jensen (t.v.) og Erik Vistnes hadde ansvaret for grillen i myrå.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Denne helgen er det Teccon Cup i Randaberg, og hele 232 lag er påmeldt.

Det betyr at nær 2000 spillere får i dag og i morgen mulighet til utøve sin favorittsport på Vår Energi Arena, fotballbanen like ved Harestadmyrå og Randaberg sin fotballstadion.

Randaberg24 har pratet med noen av foreldrene til spillerne på Randaberg sine lag som frivillig bidrar til cupen. De kaller seg selv for «dugnadsgjengen», for uten dem hadde det nemlig ikke blitt noe cup.

— Det er overraskende hvor mange pølser og hamburgere det går, nå har vi bikket hundre pølser og nærmest det samme antallet hamburgere, sa Erik Vistnes som hadde ansvaret for grillen.

— Skulle nesten ikke trodd de hadde spist frokost, tilføyer Kent Jensen som står klar med et hamburgerbrød og venter på at Vistnes skal legge en hamburger i brødet.

Julie Windgaard (f.v.), Martin Harbo, Henning Andersen og Nina Goa Evjen hadde ansvar for grillen på stadion.

Nede på Randaberg stadion er det også stor aktivitet, her er det bare 12-åringene som får spill. Også her selges det pølser og hamburgere til den store gullmedaljen.

— Vi foreldre gjør en viktig jobb, og det er stort at Randaberg klarer å organisere en så stor cup, sier Julie Windgaard mens resten av foreldrene som står å griller pølser og hamburgere nikker seg enig.

— Det var ikke akkurat varmegrader, så det var godt vi fikk ansvar for grillen, for da får vi anledning til å varme oss litt, sier Martin Harbo, mens de andre ler.

De er alle stolte over sine barn som spiller fotball og gir alt denne helgen.

Publisert: