Kort oppsummert

  • Randaberg volleylag kan vinne sin 30. påfølgende kamp i eliteserien lørdag, en sjelden prestasjon.

  • Laget spiller mot Førde på hjemmebane, og er forventet å vinne.

  • Uavhengig av resultatet, planlegger Randaberg å feire sin suksessfulle sesong på Landsbypuben etter kampen.

Oppsummeringen er laget av AI-verktøyet ChatGPT og kvalitetssikret av våre journalister

VOLLEYBALL: Vinner Randaberg lørdag, da har laget vunnet de 30 siste kampene i eliteserien. Trolig er det ingen lag her i landet som har gjort det samme. For Randaberg er ubesiret i serien, og i forrige sesong vant laget også samtlige 15 kamper og plukket med seg 45 poeng. Lørdag er det forventet seier, mot Førde på hjemmebane.

– Førde har spilt bra i det siste, men motivasjonen vår er definitivt å gå ubeseira gjennom serien to sesonger på rad. Det har nemlig ingen gjort før, og vet faktisk ikke om noen har klart 30 seire på rad heller, sier trener Espen Sørbø.

Randaberg-trener Espen Sørbø forteller om en motivert gjeng spillere. Foto: Per Thime

I går trente laget, hvor de fleste, men ikke alle var på plass. Det er en gjeng spillere som altså er sugne på å gå ubeseiret gjennom sesongen. Da blir det også litt temperatur på trening, som under gårsdagens trening, da man spilte med to baller.

– Det er faktisk ikke så vanskelig å holde trykket oppe. Spillerne er sugne på å fullføre med stil. Live og Wilde som kapteiner har en viktig rolle med å fyre opp til å gjøre det best mulig når det trenes. I den øvelsen med 2-ball er kommunikasjon ekstremt viktig og der ble det satt en klar forventning til alle. Det er sånne ting som gjør at vi presterer såpass bra!

Flere bilder - bla til høyre

Selv om det ikke er en formalitet å vinne mot Førde, så er det slik at Randaberg er skyhøye favoritter. Uten tap i serien så er man også et lag som innfrir.

Uansett resultat lørdag ettermiddag, så skal det markeres etter kampen.

– Etter vår kamp blir det litt feiring i garderoben mens noen må hjelpe til under herrekampen. Derimot starter vi festen med å feire oss på Landsbypuben.

Omtrent hele laget stiller til fest, hvor også en del av herrespillerne melder sin ankomst etter deres kamp i hallen.

– Dette er noe vi gleder oss til. Vi har hatt en god sesong og skal feire det. Jeg håper det kommer mange på puben og vil feire sammen med oss og være med å lage god stemning. Jeg ser det skal være karaoke, så hvem vet - kanskje jeg må ta frem den stemme jeg har, humrer Sørbø til slutt.

PS! Kampstaert i Randaberghallen er altså lørdag klokken 14.00.