FOTBALL: — Jeg tenker at kampen i morgen blir en jevn og tøff kamp. Vi har slitt en del på bortebane så langt i sesongen, så vi er nødt til og steppe opp noen hakk.

Det sier Eiger-trener Stian Hapnes Hunnestad før morgendagens kamp mot Randaberg. Laget fra Eigerøy har full pott hjemme, men borte er det ikke så bra stilt. Laget står med én seier i serien borte, mot SIF, da de vant 4–2 i slutten av april.

Variabel sesong

— Sesongen så langt har vært litt for variabel. Hjemme har vi vært solid og vunnet alt, mens borte har vi ikke helt klart å komme i gang. Håper det snur i morgen. Målsetningen er og kjempe i toppen, der er vi for så vidt enda, men vi kan ikke fortsette å rote det til på bortebane.

I morgen forventer han seg en tøff kamp mot Randaberg, et lag han mener er litt på samme sted som hans lag er.

Det ligger an til tøffe tak også i morgendagens kamp for Randaberg. Da er det Eiger som venter på hjemmebane. Her fra forrige runde mot Riska. Foto: Per Thime

— Randaberg har vært litt som oss så langt denne sesongen. Ubeseiret hjemme men har slitt litt mer på bortebane. Derfor tror jeg det blir en knalltøff kamp for oss i morgen.

— Godt samarbeid

Eiger-stallen består av spillere som har vært innom EIK en gang i karrieren, men ikke bare det.

— De aller fleste har vært innom EIK på et eller annet tidspunkt. Men vi har noen hardbarka Eigergutter i troppen fortsatt. Jeg er veldig opptatt av at det skal være et godt samarbeid mellom klubbene her i byen. Det tjener alle på. Ikke minst spillerne. Det har blitt mye bedre de siste årene etter min mening.

Når Eiger løper ut på Randabergs utmerkede grasmatte tirsdag kveld, melder Eiger-treneren om flere spillere som er tilbake, men også om skader.

Ruben Sirevåg spilte en god kamp mot Riska sist, men tirsdag kveld venter Eiger på hjemmebane. Foto: Per Thime

— Vi manglet et par spillere sist kamp på grunn av karantene, men de er heldigvis tilbake i morgen. Ellers så har vi en del skader på troppen, men jeg tror vi skal stille et slagkraftig lag.

Favoritter

I forrige serierunde vant Eiger 4–1 hjemme mot Hundvåg, mens Randaberg tapte 1–3 mot serieleder Riska.

Randaberg24 holder Randaberg som knapp favoritt til seier i tirsdagens kamp. Eier er nummer fire og Randaberg nummer fem på tabellen. Laget fra Eigerøy er har tre poeng mer enn RIL.