FOTBALL: Onsdag kveld ble juniorlaget nummer 3. i eliteserien i Rogaland.

Laget avsluttet sesongen med 1–1 borte mot Vard Haugesund i en utsatt kamp. Plasseringen er juniorlagets beste siden 2020-sesongen hvor laget kom på 2. plass.

I går var det Randaberg som tok ledelsen da laget fikk straffespark etter 40 minutter. Jonas Kristiansen Skjæveland var sikker fra krittmerket og sørget for ledelse etter første omgang.

Mål ble det også de siste 45 minuttene, men det var det hjemmelaget som sto for. Emil Skogøy Wåge utlignet etter 58 minutter.

Vard var fryktelig nær ved å ta seieren i kampen, for da kampens dommer, den tidigere FKH- og Djerv 1919-spilleren Sjur Jarle Hauge, blåste for straffespark til hjemmelaget lå det et mål i luften - eller på straffemerket.

Men, Emerson van der Veen er en bra keeper og reddet straffesparket. På overtid var det også en hendelse.

RIL-spiller Sander Økland Schøld og en Vard-spiller fikk begge direkte rødt kort fra kampens dommer. Det er uklart hva som skjedde, men to røde kort ble det.

1–1 var bra nok til å bli nummer 3 i serien, en fin prestasjon for laget.

Ser man på sesongen så er Jonas Kristiansen Skjæveland lagets toppscorer med 14 fulltreffere, noe som er fem flere scoringer enn Lester Mitchell på 2. plass for laget.

Skjermdumpen under viser statistikken for serien til juniorlaget, men leses bedre her.

PS! I går kveld ble også sesongens siste seriekamp spilt på Randabergs slitte kunstgrasbane. Det er ikke oppsatt kamper fram mot jul, seriespillet er over for 2022-sesongen.

Det var Randaberg G16 2 som avsluttet sesongen med å vinne 3–2 mot Forus og Gausel. Martin Ye og Sindre Granhøy Gundersen (2) scoret målene. Laget endte på 8. plass i 4. divisjon.