RIL-trener Preben Andersen er klar for ny sesong. Lørdag er det sesongens første treningskamp for A-laget.

FOTBALL:

Selv har jeg sittet på barselhotellet siden mandag, men rapportene fra feltet indikerer at det har vært en knallbra treningsuke.

Det forteller RIL-trener Preben Andersen, og nybakt pappa for aller første gang. Denne uka ble han nemlig far, noe som selvsagt er viktigere enn fotball på de fleste nivåer.

Dermed er treningene overlatt andre denne uka, men kamper skal spilles, som lokaloppgjøret mot SIF fredag kveld. Tre seire og én uavgjort på de siste tre kampene sørger for optimisme før kveldens oppgjør.

Randaberg knep ett poeng mot serieleder Bryne 2 i forrige kamp. Fredag kveld venter SIF. Foto: FOTO: Per Thime

,–

Vi merker at flere begynner å komme i god form, og skadelisten har skrumpet godt inn. Dette vises igjen på kvaliteten på treningsfeltet, og selvsagt også i kampene. Vi er i god form om dagen, og skaper vår egen flyt, noe vi skal ta med oss inn i kampen fredag.

Spesielt blir det også for spillerne å være på tv, for TV-Aftenbladet sender kampen på direkten.

,–

Det er helt klart en motiverende faktor for guttene at det er en tv-sendt kamp, og at det er litt blest rundt kampen. Vi kommer til å være klare, og skal levere god fotball både for dem som tar turen til Siffen, eller dem som følger kampen via nett.