HEDRET

:  Tidligere idrettspresident Tom Tvedt og tidligere 2. visepresident i idrettsstyret, Oddvar Johan Jensen, ble tildelt Æresmedlemskap i Norges idrettsforbund under Idrettsting-middagen på Gardermoen 16. oktober.,

Det skriver idrettsforbundet i en pressemelding. Videre heter det:

Foto: FOTO: ALEXANDER ERIKSSON

Æresmedlemskap er NIFs høyeste utmerkelse og kan tildeles tillitsvalgte som har gjort et særlig fortjenstfullt arbeid på flere plan i norsk idrett. Dette omfatter funksjoner som tillitsvalgt på høyeste nivå i idrettsforbundet, idrettskrets eller særforbund – nasjonalt og/eller internasjonalt. Vedkommende må gjennom sitt virke ha vist forankring og holdninger i NIFs verdier.

- Norges idrettsforbunds visjon er Idrettsglede for alle.  Nettopp alle, og alles muligheter til å kunne delta i idrettsfellesskapet er noe av det som står sterkest tilbake etter idrettspresident Tom Tvedt.  Alle handlet ikke bare om et utrettelig arbeid for mennesker med utviklingshemming eller personer med nedsatt funksjonsevne – alle handler også om å legge best mulig til rette for toppidrett i idrettsorganisasjonen.  Toms motivasjon handlet om idrettsdeltakelse og idrettsglede for alle, sa idrettspresident Berit Kjøll under tildelingen av æresmedlemskapet til Tom Tvedt.