HÅNDBALL: Fem kamper er spilt og like mange kamper er tapt for Randaberg HK.

Mot Varhaug ble det søndag en kamp som ble i tøffeste laget for Randaberg, resultatmessig.

Varhaug vant kampen hele 29–18 etter å ha ledet 11–9 etter første omgang.

I første omgang sto keeper Even Bergfjord en god omgang og var delaktig i at ledelsen til jærbuene ikke var på mer enn to mål.

Even Bergfjord sto en god førsteomgang og holdt Randaberg inne i kampen. Foto: Per Thime

De siste 30 minuttene ble en trist affære for hjemmelaget. Randaberg scoret 9 mål, men Varhaug scoret 18 ganger og var dermed også mer effektive enn de var i første omgang.

Mye var gjort de første minuttene av andre omgang. Varhaug scoret mål etter mål og ledet 16–10 da det var spilt vel seks minutter av omgangen.

Dermed ble det mye og for mye å hente inn.

Det endte med en solid seier til Varhaug med 29–18. Toppscorer for Randaberg ble Jarand Lein og Martin Lærum, begge med fire mål.

Randaberg ligger sist på tabellen, uten poeng – men neste mulighet er mot Stavanger 2, 16. november i Randaberghallen.