HÅNDBALL: En rotete innledning av første omgang får kanskje ta noe av skylda for at det ble knepent tap for RHK-damene i ettermiddagens kamp i 4. divisjon mot Havørn.

Det sto 3–3 da hjemmelaget kom bakpå, blant annet etter flere avblåsninger mot seg for skritt. Havørn scora i perioden hvor Randaberg ikke lyktet, flere mål og kom foran med 9–5.

Randaberg tok time-out og kom seg ut på banen i bedre stand. Damene kjempet seg etter hvert inn igjen i kampen og kom opp på 8–9 før Havørn scora igjen.

Randaberg fikk tetta bakover ganske bra mot slutten og ledet også 12–11 etter første omgang.

I andre omgang fulgte lagene hverandre og Randaberg var også to mål foran på 14–12 ledelse.

Det så ut til å kunne gå mot seier, for et stadig godt arbeidende lag.

Men, slik gikk det ikke. Utvisninger senket hjemmelaget. Først var det Patrycja Sekowska som fikk to minutter, hvor Havørn scora én gang.

På 17–18 var det Celin Støle Simonsen som fikk to minutter. Da scora Havørn to gang og ledet 20–17, med vel syv minutter igjen av kampen.

Randaberg forsøkte å hente inn igjen, kom opp på 20–21, men Havørn vant knepent 23–21.

Randabergs toppscorer ble Lillian Tunge med 11 mål, hvor to kom på straffekast. Randaberg pådro seg 5x2 utvisningsminutter, mens Havørn bare hadde én utvisning.

PS! Bilder fra kampen kan du se senere i kveld.

Celin Støle Simonsen scoret tre mål, men det ble tap mot Havørn. Foto: Per Thime