FOTBALL: Randaberg møtte et ungt Bryne 2 og burde her ha alle muligheter for seier i siste seriekamp denne sesongen.

Det ville seg imidlertid ikke - for Randaberg gikk på en stygg smell i siste seriekamp.

Kampen var flyttet fra Bryne til Undheim, 116 meter over havet - midt på Høg-Jæren. Før kampen var det slik at Randaberg skulle vise seg vise seg som et lag med moral, og skulle kjempe med nebb og klør for å få med oss en seier i den siste seriekampen.

Litt skader, sykdom og karantene preget sesongens siste lag, som at Vegar Solstrand Ludvigsen sonet for sitt 10 gule kort denne sesongen.

Men Randaberg stilte et bra lag mot Bryne-rekruttene. I troppen var det også en debutant, nemlig Aryan Moghimi, som vanligvis spiller for G16-laget, men som har kamper for juniorlaget denne sesongen.

RIL-trener Preben Andersen startet kveldens kamp og fikk se at Bryne tok ledelsen 1–0 etter bare 12 minutter.

Det ble imidlertid balanse da Tomas Granhøy Gundersen scoret og utlignet til 1–1 da det var spilt i 37 minutter.

Ungguttene til Bryne kom imidlertid tilbake, scoret 2–1 målet på overtid av første omgang. Dermed en tung tur i garderoben for RIL-spillerne.

Tomas Granhøy Gundersen utlignet til 1–1 da Randaberg spilte mot Bryne 2 i kveldens siste seriekamp denne sesongen.

Randaberg gikk på banen med friskt mot, men spørsmålet var om det var nok?

Det så ikke slik ut innledningsvis, for her snakker vi en start på 2. omgang som er sjelden kost.

To kjappe Bryne-scoringer etter 48 og 49 minutter førte til 3–1 og 4–1 og en meget svak start for Randaberg. Laget var i ferd med å snuble nok en gang.

Randaberg var slutkjørt, for Bryne kjørte på og over Randaberg. i det minste i antall scoringer. 55 minutter var spilt da det ble 5–1 til hjemmelaget der nede under vindmøllene på Undheim.

Seier til hjemmelaget ville også bety at laget gikk foran Randaberg på tabellen, slik at RIL da ville komme på 7. plass - og da er det bare en middels bra sesong.

Den siste kampen bør laget glemme fortest mulig og heller glede seg til POL-turneringen om noen uker, samt bot-turen til Gdansk, begge deler kjekkere enn kveldens ydmykelse mot Bryne. 5–1 ble til 6–1 etter 66 minutter og det var rett og slett bekmørkt for Randaberg.

Randaberg forsøkte, men hang aldri med hjemmelaget. Tempo og presisjon hadde Bryne, men ikke et slitent RIL-lag.

Hjemmelaget slapp litt taket mot slutten, men det var et lag med kontroll, selv om Randaberg reduserte ni minutter før slutt. Innbytter Markus Eik scora for RIL og reduserte til 6–2.

Flere mål ble det ikke, Randaberg scorer to ganger, men Bryne scorer seks. RIL avslutter serien svakt og blir altså nummer sju på tabellen til slutt.