SPORT: I ettermiddag møtte 4. divisjons-damene fra Randaberg Varhaug 2 i Randaberghallen.

Bare 37 sekunder ute i første omgang, sørget Linda Fornes for mål til Randaberg, og etter tre mål på rappen til det lokale laget, ble det mål til Varhaug 2.

Randaberg ledet 13–11 etter første omgang.

Det skulle ikke gå lengre enn 58 sekund ut i andre omgang før Cathrine Wikheim Merkesdal sørget for mål til de lokale damene.

Godt ut i andre omgang begynte Varhaug å ta innpå Randaberg, og det jevnet seg gradvis ut jo lengre en kom ut i kampen. Halvveis ut i andre omgang ledet gjestene 17–16 og de holdet seg målet foran til det var 10 minutter igjen.

Kampen endte med 25 - 21 til Randaberg. Sist gang RHK-damene spilte mot Varhaug 2 var det tre mål som skilte dem.

Toppscorer for Randaberg ble Lillian Tunge med åtte scoringer.