Annen omgang var jevnere enn første, men kampen endte med tap for Randaberg

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Etter en måned med trening var Randaberg A-lag/fotball herrer klare for sin første treningskamp.

I ettermiddag møtte de sitt motstanderlag i årets NM-kvalik, Rosseland. For Martin Hestvik var kampen som utspilte seg i Vår Energi Arena Randaberg hans første kamp som trener.

Rosseland hadde klart overtaket gjennom hele første omgang, et lag som var det klart beste laget gjennom hele matchen. For det var ingen enkel match for gutta på laget til Randaberg.

Til tross for hard motstand hadde Randaberg en rekke sjanger, men uten uttelling. De truet motstandernes mål flere, og sørget for hindringer, men det holdt ikke. Rossland ledet 1–0 etter første omgang.

Det var noen mer offensive spillere Rosseland møtte i andre omgang, et tydelig tegn på at de hadde blitt varme i trøya i løpet av første omgang. Allerede ved start var Randaberglaget på, og sørget for et mer jevnere spill.

Randaberg fikk klart flere sjangser i andre omgang, men heller ikke denne gang noe uttelling. Hadde de grepet alle sjansene hadde Randaberg vunnet kampen, men et mål rikere ble de i annen omgang da kampen til slutt endte med 2–1 til Rosseland. Ikke akkurat den mest sjangserike kampen for Randaberg.