Stiller noe redusert - men går for seier i første seriekamp

Flere spillere er utilgjengelig når Randabergs damer i 3. divisjon starter serien i kveld.

Randabergs damelag starter serien i kveld. Her fra en treningskamp i vinter mot Hinna - en kamp som endte med tap.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

SERIESTART: – Vi spiller alltid med det vi har tilgjengelig, så det er bare å komme i gang, sier RIL-trener Kjetil Løland til Randaberg24.

Anledningen er altså kveldens serieåpning hvor RIL-damene drar en tur over Boknafjorden og spiller mot Djerv 1919.

– Det er ikke mer enn et par uker siden vi tapte mot det samme laget i treningskamp, men vi er også der at dette er et lag som vi kan vinne mot, forteller Løland.

RIL-damene spiller seriekamp, den første, i kveld. Hannah Totland er med i troppen som reiser over Boknafjorden og møter Djerv 1919 i Haugesund.

Når damene løper inn på Djervbanen i kveld skjer det med et redusert mannskap på banen.

– Dessverre er ballkunstner Alice Håversen Lindseth ute med skade. En skade som oppsto nettopp i treningskampen mot Djerv 1919. Thea Dyrseth, som kan spille i flere posisjoner, er også utilgjengelig som følge av jobbreise. Spissen Hedda Haraldseid er ute med skade. Helle Johanson Lindboe som alltid jobber utrettelig på venstrevingen er også utilgjengelig i sesongpremieren, forteller treneren.

RIL-trener Kjetil Løland er klar for serieåpning.

Spillere borte til tross, laget reiser over fjorden for å ta poeng i åpningskampen.

– Vi reiser med et sterkt mannskap som skal være i stand til å spille for tre poeng. Vi har i treningskampene i vinter vist forskjellig standard. Oppkjøringen har vært blandet med store tap mot Klepp 2 (0–9) og mot Hinna 2. De beste lagene ligger altså noen hakk foran oss, men mot havdur ble det seier og vi er nok på samme nivået, et lag som vil kjempe på nedre halvdel av tabellen.

Nytt av sesongen er det også at Randaberg Fotball har inngått samarbeid med naboene i VBK.

– Samarbeidet mellom Randaberg og Vardeneset i 4. divisjon har også båret frukter i for laget seom serieåpner i 3. divisjon i kveld. Fire spillere har foreløpig meldt overgang fra VBK til Randaberg og er derfor tilgjengelig for spill også i 3. divisjon.

Publisert: