FOTBALL: Det er ikke så mange ukene siden Randaberg var nær ved å vinne mot Rosseland hjemme, i en utsatt kamp. Det endte med 4–6 tap og i kveld møtes lagene igjen.

Det er en meget tøff avslutning Randaberg skal ha på sesongen. Først er det altså Rosseland, så er det Sola (B) og Varhaug hjemme i de tre neste kampene, før laget avslutter mot Brusand på Ogna 10. november.

TabellKamperPoeng
1. Rosseland2257
2. Sola2256
3. Varhaug2253
9. Randaberg2229

– Nå er Rosseland det beste laget i pulja, de leder så dette blir selvsagt en hard nøtt å knekke. Dette blir den tredje kampen mot dem i sesongen og alle har endt med tap. Vi ønsker å endre på den statistikken så vi går for seier, sier trener Martin Hestvik.

Lester Mitchell scoret to ganger i forrige kamp mot Rosseland. Foto: Per Thime

Randabergs sesong har sett under ett vært skuffene, noe det er mange årsaker til. At 10–11 spillere forsvant i sommer gjorde mye vanskelig. De siste ukene har dessverre mye dreid seg om å stable et lag på beina til kampene. Høstferie, sykdom, skader og feriereiser på spillere har vært utfordrende.

– Vi skal og må uansett bare brette opp ermene og stå sammen de siste fire kampene. Vi vet det blir tøff kamp i kveld og i de neste, men i enkeltkamper kan vi være vanskelige å møte - og så skal vi huske at tross alt så er det norske spillere i 4. vivisjon vi snakker om, så alt er mulig, også å vinne kveldens kamp.