SPORT: Samtidig som Randaberg IL Fotball har fotballskole, arrangerer Randaberg tennisklubb tennisskole, med Robin McClusky og et par andre profilerte tennisspillere som trener.

Denne høstferien er det nær 20 påmeldte barn, for det skal ikke stå på barn som ønsker å lære seg sporten, i disse dager er det manko på trenere for Randaberg tennisklubb sin tennisskole.

— Vi hadde ikke klart flere barn enn dette, 20 er limiten vår, og vi er godt fornøyd med oppmøte, sier Robin McClusky.

Foto: Simen Ingemundsen

Fire av barna som er med i år er; Olav Stensland Lillebø, søskenparet Christopher og Eline Christin Oestreich Rosland, og Angus Christian Mikines. De har alt blitt gode venner på den korte tiden tennisskolen har pågått.

— Jeg lærer å bli sterkere i hendene, og så får jeg mulighet til å bli bedre i backhand og forehand, sier Christopher Oestreich Rosland.

— Det jeg liker aller best er å løpe etter ballen, sier Eline Christin Oestreich Rosland.

— Gøyest er det å skyte ballen så hardt jeg kan, men så er det veldig vanskelig å få den over nettet, sier Olav Stensland Lillebø.

— Min drøm er å vinne pokal i sporten denne høstferien, det hadde betydd mye, sier Angus Christian Mikines.

De har alle fire familiemedlemmer som spiller tennis, og søskenparet Oestreich Rosland drømmer spesielt om en ting ...

— Vi drømmer om å bli bedre enn foreldrene våre.

Olav, Christopher, Eline Christin og Angus trives med tennisracketen i hånden, og skryter av trener Robin McClusky, som lar dem få gjøre akkurat hva de selv ønsker.

— Dette er bedre enn skole og det gøyeste jeg gjør gjennom skoleferiene mine, avslutter Christopher Oestreich Rosland, og alle nikker seg enig.