VOLLEYBALL: Det var invitert til kamp, Randaberg leverte og vant mot Førde i siste seriekamp denne sesongen.

3–0 sto det da siste ball var i gulvet. Når sant skal sies så var aldri Randaberg truet i dagens kamp - og i det siste settet valset de rundt mot gjestene.

Seieren betyr at Randsaberg gikk gjennom serien uten tap, for andre sesong på rad.

Det siste er sjelden kost her i landet - og ellers rundt i verden.

I kveld skal laget markere - for det ligger an til velfortjent feiring for landets beste lag.

Kaia Markhus Flatekvål i dagens kamp mot Førde. Foto: Per Thime

I ettermiddagens kamp var det en jevn åpning, som det ofte er. Randaberg og Førde fulgte hverandre lenge, men mot slutten settet viste Randaberg hvorfor de er landets beste lag, de dro i fra og slo seg inn til 25–19 seier i første sett.

I det andre settet var det også Randaberg som var der beste lagt, og de hadde i realiteten ikke problemer med gjestene i settet. Randaberg vant også detr andre sette etter 25–18. Randaberg var foran hele tiden og leverte bra i alle spillets faser. Flest poeng etter to poeng hadde Wilde Jakobsen, Karoline Nore og Maria Dahl fra hjemmelaget.

I sett tre var det også hjemmelaget det dreide seg om. Lekestue var et tv-programi den tiden da tv gikk i sort/hvitt, men innledningsvis i settet var det neste lekestue - for Randaberg kjørte på og ledet 10–2 da første time-out til gjestene kom. Det ble heller ikke den siste.

Hele 25–11 ble det i siste sett.

Foto: Per Thime

Flere bilder - bla til høyre