Fortsatt ubeseiret - vant 3–0 og koste seg mer og mer

Randaberg var favoritter mot BK Tromsø før formiddagens kamp.

Randaberg-damene er suverene i eliteserien og er ubesieret to kamper før sluttspilt grunnserie. Det sørger blant annet Wilde Jakobsen for.
  • Per Thime
Publisert:

VOLLEYBALL: Randaberg hanglet i første sett, men vant 3–0 mot BK Tromsø i formiddagens kamp.

BK Tromsø hang godt med i det første settet og ledet flere ganger og gav seg strengt tatt ikke. Randaberg var foran med 14–12, men gjestene nektet å gi seg og kom opp på 14–14 før Randaberg gikk opp i ledelsen igjen.

Den videre utviklingen i sett 1 var denne:

15–16, 16–16, 17–16, 18–16 (time-out BK Tromsø), 19–16, 20–16 og 20–17.

Randaberg hadde fått noen poeng og det så bedre ut, blant annet etter godt blokkspill fra Karoline Nore. BK kom tilbake, havnet to poeng bak på 20–18 før det ble 21–18 etter en finfin dipp fra Wilde Jakobsen.

Randaberg leverte ujevnt i settet - og på 21–21 var det Randaberg som tok time-out, for det måtte skjerping til hvis man skulle hale settet i land. RIL-damene tok to kjappe poeng og ledet 23–21 da BK Tromsø foretok bytte for å se om de kunne slå tilbake.

De gjorde det i første forsøk, for det ble 23–22 og det var slettes ikke slutt. En god smash sørget for 23–23 og det var altså mer enn spennende. De kunne gå opp i ledelsen, men serven fra gjestene endte ut av banen og da ledet Randaberg 24–23 og da var det settball.

Maria Dahl servet og Dasha Stuzhuk satte en solid blokk i angrepet som kom. Da vant Randaberg settet 25–23, men uten å overbevise.

Dasha Stuzhuk leverte poeng også i dagens kamp mot BK Tromsø

Gjestene fra Tromsø startet best også i det andre settet, men Randaberg kom tilbake og tok en komfortbale ledelse, 8–4. Da byttet BK Tromsø på laget før neste serv.

Maria Dahl var oppe i blokk og sørget for nytt poeng, 9–4 og time-out til Tromsø-damene. Randaberg virket å være mer påskrudd så langt i dette settet.

Den videre utviklingen i settet var denne:

10–5, 11–5, 11–6, 12–6, 12–7, 13–7, 14–7, 14–8, 14–9, 14–10 og 15–10.

Randaberg holdt seg godt foran, men gjestene plukket tre raske poeng og hang sånn noenlunde med. Karoline Nore Sørget for 16–10 og Randaberg kunne dra ytterligere i fra. Chloè Stinson ble satt inn og slo til med en god serve og nytt poeng.

Tuva Aarrestad servet da Randaberg ledet 17–11, det meste så bra ut - resultatmessig, men BK Tromsø tok det neste poeng. Karoline Nore var ute på kanten, hoppa og dundret inn 19–12 ledelse.

Randaberg hadde kontrolle ut sette, selv om det ble noen poeng til for gjestene. Da siste ball var i gulvet hadde Randaberg-damene vunnet settet så klart som 25–15, den siste slått i gulvet fra Wilde Jakobsen.

I det tredje og siste settet bytter Randaberg opplegger. Inn på banen kamp Maria Åsmul og leverte bra for hjemmelaget.

– Gå ut og kos dere, sa trener Espen Sørbø før settet startet.

Det gjorde også damene. For laget var suverene i startetn av settet - og vel så det. Laget gjorde flere bytter underveis, som da laget ledet 16–4 og kampen for lengst var avgjort.

Kaja Langvatn, en av de unge spillerne, slapp også inn på banen og klarte seg bra. Randaberg ledet 19–6 og gikk altså mot en knusende seier. Da kom Vår Eikevik Ravndal inn på banen, en av de unge spillerne.

Randaberg kontrollerte inn til settseier 25–10 og 3–0 seier i kampen. Laget er ubeseiret o eliteserien og det gjenstår bare to kamper før sluttspillet starter.

Under ser du statistikken fra kampen.

Publisert: