FOTBALL: Randaberg-VBK, det kan bli et bra lokaloppgjør - og kampen spilles allerede i kveld klokken 18 i Myrå.

Randaberg tapte serieåpningen 2–4 mot Ålgård, mens VBK spilte 4–4 mot Hinna etter at Hinna scoret mange minutter på overtid og fikk med seg ett poeng.

Det var brukbart besøk på serieåpningen, men i kveld bør det bli flere når VBK kommer til Myrå. Foto: Per Thime

Det kan bli en spennende kamp i kveld. Forrige sesong var det VBK som vant kampen på Randaberg med 3–1 (og 4–2 på Vardeneset).

– Vi gleder oss til denne kampen. VBK blir et topplag denne sesongen og dette blir definitivt en av de tøffeste kampene i divisjonen. Her må vi alle brette opp ermene og yte maks. Gjør vi det, da er alt mulig. Så skal vi huske på at Vardeneset også bare er et 4. divisjonslag, som vi er, sier Randaberg-trener Martin Hestvik til Randaberg24.

Elias Christiansen var kanskje Randabergs beste spiller forrige sesong, men i serieåpningen mot Ålgård var han ikke med. Foto: Arkivbilde, Per Thime

I første kamp var det skader for hjemmelaget, hvor verken Ruben Idarson Sirevåg eller Elias Christiansen var med. Begge er viktige spillere for laget. Til kveldens kamp er førstnevnte tilbake, mens Christiansen sliter med en betennelse i et kne og kan være ute i flere uker til.

– Ruben er med og er en boost for oss. I kveld tror jeg det blir tett og jevnt. Jeg håper og tror at vi får vist hva som bor i dette laget, for det er mange gode fotballspillere her. Vi må bare vise det når det gjelder, og i kveldens kamp gjelder det virkelig. Dette er et realt lokaloppgjør.

Kampstart på Myrå 2 er klokken 18.00.

Randaberg24 tips: 2–1