FOTBALL: Randaberg var rett og slett sjanseløse, av en eller annen grunn, da Rosseland feide over laget, spesielt i første omgang, i cupens 1. kval runde i ettermiddag. Etter første omgang var kampen kjørt, for laget ledet hele 4–1.

Det var bare spilt i 19 sekunder av første omgang da hjemmelaget tok ledelsen 1–0 etter mål av Sondre Svalestad Hovland. Foranledningen var at Glenn Ivan Pedersen skulle nikke ballen rolig mot keeper, men det gikk feil og Svalestad Hovland snappet ballen og sendte hjemmelaget i ledelsen før første kopp kaffe var drukket.

Randaberg var knapt over midten de første fem minuttene, men laget utlignet etter rundt 13 minutter. Et innlegg traff Ruben Sirevåg og ballen forbi Rosseland-keeper Oscar Gåsland.

Randaberg hang ikke med og tapte mot Rosseland. Foto: Per Thime

Men, det var Rosselands omgang, for laget scoret ytterligere tre mål og gikk i garderoben med 4–1 ledelse - noe som var helt fortjent, for Randaberg hang knapt sammen.

Laget tok ledelsen 2–1 etter et korrekt idømt straffespark, men helt unødvendig felling av Randabergs Vegard Solstrand Ludvigsen. Straffen ble satt inn av Truls Sælevik Vagle.

Det var ikke over med det i første omgang, for Sondre Svalestad Hovland hadde sett hvor målet sto, han scora to ganger til - slik at kampen var kjørt etter én omgang.

I andre omgang var det jevnere, men Randaberg klarte ikke å score. Glenn Ivan Pedersen ble flyttet fra stopperplass og fram, men mål ble det ikke denne gang.

Randaberg gjennomførte en bedre andre omgang - men Rosseland var heller ikke like påskrudd de siste 45 minuttene.

Dette kan bare gå en vei for Randaberg, glem denne kampen og se fremover. Rosseland vinner fortjent 4–1.

Vi oppdaterer senere med intervjuer og flere bilder.