FOTBALL: Fasiten før kveldens kamp var for Randabergs del en seier og to tap. Mot EIK burde det være muligheter, men det ble tungt - blytungt.

Det var dog svært lite å skrive hjem om de første 20 minuttene, Randaberg hadde til da ikke skapt noe som helst, men det hadde heller ikke EIK-damene.

Etter 23 minutter skjedde det derimot, for Randaberg tok ledelsen ved Alice Håversen Lindseth.

Bare to minutter senere ble det balanse, for EIK utlignet til 1–1 da June Kvamsø satte ballen bak Randabergs keeper, Julie Matre Bergersen.

Fire minutter senere var det nok en gang gjestene som sørget for nettkjenning. Ingrid Hetland sørget for 2–1 ledelse etter første omgang.

De siste 45 minuttene startet strengt tatt på den minst gunstige måten for Randaberg. Bare to minutter etter at dommeren blåste i gang omgangen scora EIK.

Martine Klippen sørget for at EIK da hadde en grei 3–1 ledelse.

Se flere bilder fra kampen

Det var ikke Randabergs kveld dette, for egersunderne hadde tatt med seg målteft, noe hjemmelaget er i mangelvare for i øyeblikket.

Det fikk Randaberg smake på. Ingrid Hetland ble tomålscorer da hun sørget for 4–1 etter 75 minutter. Bedre ble det helle ikke da Martine Klippen scora sitt andre og lagets femte for kvelden.

På overtid ble det nettkjenning for hjemmelaget. Hanna Sandvik Totland scoret, men det ble «bare» litt pynting på resultatet.

Når et lag scorer fem mål og vinner 5–2 er det fortjent. På fire kamper har RIL-damene sluppet inn hele 16 mål. Mye kan tyde på at det kan gå mot en tøff sesong i 3. divisjon, for EIK var ett av lagene man burde vært på høyde med, men ikke i tirsdagens kamp