Kamp i kveld: Nye spillere i troppen gir tøff kamp om plassene

Trener Preben Andersen og Iven Austbø etter den første treningen med ny keepertrener på plass tidligere denne uken. I kveld spiller Randaberg toppkamp borte mot Hinna.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

A-LAGET:

Randaberg spiller i kveld sin fjerde seriekamp for sesongen. Midt i kampen Viking-Strømsgodset skal Randaberg til Hinna for å møte seriefavorittene, altså bare noen hundre meter unna.,

— Hinna blir en tøff motstander, og det kommer til å bli en jevn kamp. Vi må sørge for å være godt organisert og skjerpet i det defensive arbeidet, samtidig skal vi utnytte de offensive kvalitetene vi selv har i laget og straffe dem der vi kan, sier RIL-trener Preben Andersen.

Etter tre serierundet står Randaberg med 7 poeng. Det er treneren ganske bra fornøyd med, men ikke helt.

Fornøyd med starten

,—

Vi må si oss fornøyd med starten så langt. Skulle gjerne hatt full pott etter disse tre kampene, men poengene blir ikke utdelt gratis i denne divisjonen. Så vi får ta poengtapet mot Sunde med fatning, og ha den med oss i bagasjen som en påminner om at vi må være skjerpet uansett motstand.

Treneren mener laget har en del å gå på når det gjelder det spillemessige. Når det sitter som det skal, tror han det blir kjekt å følge laget utover i sesongen. Han tror det blir mange jevne lag i denne pulja, hvor Hinna er favoritter til opprykket.

,—

Hinna spilte i 3.div i fjor, og er åpenbart opprykksfavoritt. Det har de vel også som uttalt mål, og er i rute med full pott så langt. Slik det ser ut nå er det flere jevnbyrdige og sterke lag i denne gruppen. Jeg tror nok at vi vil se et felt som drar litt i fra etter hvert, men det virker som en avdeling der mange lag kan slå hverandre.

Nye spillere klare

,Til kveldens kamp stiller Randaberg et bra lag, men det meldes om skade på Ruben Sirevåg. Det er imidlertid andre som banker på døra, for to spillere er hjemme fra studier i USA. De har meldt seg til tjeneste for nåen måneder.,—

Har for øvrig også fått Martin Voll og Paal Vistnes hjem igjen fra USA denne uken. De vil bidra med sterk konkurranse om plassene på laget fremover.