FOTBALL: Martin Voll spilte for A-laget i går, men ble skadet etter en smell i hodet like før pause i kampen mot Riska.

Han forlot banen og ble kjørt til legevakten. Der gikk det tydeligvis bra, for allerede i dag var han tilbake, i kamp for Randabergs lag i 5. divissjon.

Fredagens motstander var Vaulen som er ett av topplagene.

Randaberg 2 har de siste kampene brukt flere spillere fra A-lagets spillertropp, med bra resultater.

I kveld ble det imidlertid tap for laget. Vaulen vant 2–1 etter å ha avgjort kampen de siste minuttene.

Randaberg tok ledelsen 1–0 etter bare ni minutter. Marius Olsen satte ballen bak Vaulens keeper.

Det holdet seg altså til pause og vel så det. I det 82 og 90 spilleminutt ble det to mål til gjestene. Arne-Amar Kotlica scoret begge målene til Vaulen.

Ett gult kort til Randaberg-spiller Martin Voll og ett til en Vaulen-spiller.