FOTBALL: To seniorlag spilte kamper i går kveld. Randaberg 3 i 7. divisjon spilte høstens første kamp, mot Mastra 2.

Der ble det poengdeling etter 2–2. Mastra tok ledelsen allerede etter ett minutt, men Marius Olsen utlignet 20 minutter senere. Det sto 1–1 etter første omgang.

I andre omgang var det Mastra som tok ledelsen 2–1 da det var spilt i 72 minutter. Laget fikk tildelt straffespark og scora. Marius Olsen hadde mer på laget for Randaberg 3. Etter 77 minutter ble det utligning, 2–2 - som også ble sluttresultatet.

Randaberg er på 9. plass på tabellen. Neste kamp er hjemme mot Fiskå 2.

Randaberg/VBK tapte mot Bogafjell. Foto: Arkivbilde

Rekrutt-damene som spiller i 4. divisjon spilte også kamp i går, mot Bogafjell. Etter en målløs første omgang så ble det tre mål i andre omgang, men bare ett til Randaberg.

Bogafjell scora to gang innledningsvis i omgang og ledet 2–0. Randaberg reduserte 10 minutter før slutt. Da fikk laget straffespark og Hannah Sandvik Totland var sikker fra krittmerket.

Hjemmelaget vant altså kampen 2–1. Neste mulighet er hjemme mot Vigrestad i neste uke.