Rekruttene vant «sjøslaget» på stadion

Rekruttene spilte mot Bjerkreim i kveldens kamp i 4. divisjon.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Det var pent sagt en møkk våt grasmatte som møtte de to lagene, Randaberg/VBK og Bjerkreim onsdag kveld.

Likt for begge lag, men et hjemmelaget som startet på beste måte.

Hjemmelaget var best innledningsvis og scoret også kampens første mål. Ragnhild Stokka Hasting sørget for 1–0 ledelse etter 14 minutter.

Sju minutter fikk vi se at banen var glatt og vår, for det som ikke så ut som noen sjanse i det hele tatt, ble det.

Hanna Sandvik Totland sendte av gårde en «lompe» inn i feltet og til det som så ut som keepermat. Bjerkreims keeper hadde våte og glatte keeperhansker og ballen forsvant mellom hendene og da sto det 2–0 til hjemmelaget.

Gjestene fra sauekommunen hadde imidlertid ikke gitt seg. Banen får også ta skylda for det baklengsmålet og for at det sto 2–1 til pause.

Randaberg/VBK vant mot Bjerkreim på hjemmebane

Flere bilder - bla til høyre

I andre omgang så det ut til å bli mer spenning. Bjerkreim scora et tidlig mål i omgangen, for etter 47 var det nelig 2–2 etter mål fra Emma Julie Allen. Målet var hennes 11 for laget i 4. divisjon.

Randaberg/VBK var imidlertid det beste laget og hadde mer på lager.

Eileen Bakkefjord sørget for 3–2 ledelse etter 58 minutter, og nok et mål som nok Bjerkreims keeper burde tatt med sine hansker.

Randaberg punkterte etter 77 minutter, for Henriette Sandvik Totland sørget for scoring og for at det da ble 4–2 til hjemmelaget.

Så tar vi med at baneforholdene var like for begge lag, det var søkkvått og vel så det - men hjemmelaget gjorde færre feil bakover enn det gjestene gjorde, så en fortjent seier til Randaberg i «sjøslaget» på en våt, men flott grasbane.

Publisert: