VOLLEYBALL: Randaberg har hatt en god sesong og topper tabellen i eliteserien, tre poeng foran TIF Viking - som har en kamp mindre spilt.

Det er altså det som i øyeblikket er landets to beste lag som møtes. Dette ligger også an til å bli sesongens vanskeligste kamp så langt, for Randaberg møtet et godt lag i Bergen.

– Ja, dette blir så absolutt en vanskelig kamp for laget, TIF Viking er gode, noe vi også så da vi vant mot laget i cupen før jul, sier trener Espen Sørbø.

Maria Dahl ble skadet i semifinalen mot TIF Viking, men i helgens kamp er hun kanskje tilbake. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Det var også i den kampen Maria Dahl ble skadet - i det som endte med en brist i foten. Denne uka har hun testet seg på trening og er med til Bergen.

– Dahl er fremdeles ikke helt friskmeldt, men skal være med opp til Bergen og vi tenker å teste henne litt såfremt vi mener hun vil tåle det.

Det ligger til rette for en spennende kamp. Imidlertid er det slik at de siste sesongene hvor Randaberg har spilt mot TIF Viking, så har det også skjedd noe.

– Blir utrolig spennende, og så håper jeg Viking-spillerne holder føttene sine borte fra midtlinja så vi slipper flere overtråkk. Vi har hatt to kraftige overtråkk de to siste sesongene (Jenny og Maria) og begge har kommet mot Viking. Så motivasjonen for å ta dem, den er det overhodet ikke noe i veien med.