Nest siste hjemmekamp: – Vi skal våge å by på oss selv mot Sola

Randabergs A-lag har fire kamper igjen før serien er ferdig. I kveld er det hjemmekamp.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL: Det er ny kamp for A.laget i kveld, hjemme på kunstgraset ved stadion. Sole 2 er motstander, et lag Randaberg unødvendig tapte 2–3 mot i vårens oppgjør.

I kveld er det nye muligheter - midt i høstferien, hvor flere spillere er utilgjengelige av ulike årsaker. Blant dem som er ute er Glenn Ivan Pedersen. Han måtte forlate banen allerede etter fem minutter mot Eiger, med skade. Han er ikke spilleklar til kveldens kamp. Det er også andre som ikke er mer.

– Sondre Kolnes er ferdigspilt for sesongen. Det samme gjelder Jakob Iversen. Elias Christiansen og Sondre Valen blir heller ikke klar til kveldens kamp. Marius Storevik er for øvrig suspendert, sier trener Preben Andersen.

Tomas Granhøy Gundersen skal være spilleklar til kveldens kamp mot Sola.

Heldigvis får laget Markus Eik og Vegar Ludvigsen tilbake. Samtidig er også Vegard Håvarstein endelig tilbake etter skade.

– Sondre Røyseland fikk sist sin første fulle kamp på A-laget på over et år. Var godt å få han tilbake relativt skadefri og i god form igjen.

Mot Sola-rekruttene bør det bli tre poeng for hjemmelaget. Sola kjemper for å holde plassen i 3. divisjon og det er ikke ventet at 2-laget deres topper med spillere fra A-laget i kveldens oppgjør.

– Jeg forventer å møte et ungt, spillende og teknisk bra Sola-lag. Regner med at Sola ønsker å prioritere å holde seg i 3. divisjon, så jeg blir overrasket hvis de har med mange A-spillere denne gangen. Når det er sagt blir jeg ikke lenger overrasket over lagene disse 2-lagene stiller med fra kamp til kamp.

Randaberg har en del å vise i kveldens kamp - som at laget ble feid av banen av Eiger .

– Forventer en reaksjon i denne kampen etter at vi ble nedsablet av Eiger forrige uke. Defensivt skal vi gjennomføre en mye bedre samlet innsats fra hele laget, og offensivt skal vi fortsatt våge å vise oss frem og by på oss selv. Dette er vår nest siste hjemmekamp, så vi skal opp i ringene igjen og få med oss en god prestasjon, og med det forhåpentligvis også et godt resultat.

Publisert: