VOLLEYBALL: Randabergs herrelag viste mye god volleyball i helgen og gikk videre til semifinalene i sluttspillet.

Det holdt hardt, men BK Tromsø ble slått 3–2 i siste kamp i kvartfinalen - i en avgjørende kamp hvor Randaberg måtte vinne to sett for å ta seg videre.

Det holdt og de vant også kampen 3–2. Flere spillere viste seg fram i den siste kampen, men kjekt å se at Johannes Helland-Hansen er tilbake etter fingerskade. Mot BK Tromsø viste han mye bra og plukket med seg godt med poeng - og hadde i tilleg god serving i store deler av kampen.

Motstander i semifinalene blir laget som vant serien, nemlig TIF Viking fra Bergen. I volleyball er det (dessverre) slik at de to beste lagene i grunnserien får med seg en bonus inn i semifinalespillet.

TIF Viking leder allerede 1–0 i kamper før den første serven er tatt førstkommende lørdag i Randaberghallen. Derfor er det altså viktig for Randaberg å vinne allerede lørdagens kamp og utligne stillingen, før det spilles kamp igjen søndag.

Den samme fordelen har Randabergs kvinnelag. De spiller også første semifinale lørdag, mot TIF Viking i Bergen. Randaberg leder altså 1–0 før kampen og må regne med å være favoritter til å vinne to strake kamper i Bergen - og dermed ta seg til finale.

I «verste» fall kan det da bli slik at RIL-damene ikke spiller flere hjemmekamper denne sesongen, for går laget videre til finalen så vil den starte med bortekamp uansett, på grunn av lagets seier i grunnserien. Men, kamper skal spilles og poeng skal telles før disse eventuelle tingene.