SPORT: Da er helgens Norgesmesterskap for U17 regionlag i sandvolleyball i gang, og det på det et år gamle idrettsanlegget like utenfor Randaberghallen.

Åpningen startet med at spillere fra hele landet marsjerte inn til «Randabergsangen», Oddbjørn Kvamme fra Norges Volleyballforbund og ordfører Jarle Bø sa sine velvalgte ord, og nasjonalsangen ble spilt av fra lydanlegget.

— Denne helgen skal vi lære oss å kjenne hverandre, bygge vennskap og skape erfaringer. Dere er alle rollemodeller, husk på det. Derfor er det viktig å gjøre alt i tråd med forbundets fire kjerneverdier; respekt, stolthet, engasjement og mangfold, sa Oddbjørn Kvamme fra forbundet.

Det var en stolt ordfører som fikk ordet like etter at Kvammen fra forbundet hadde sagt sitt.

— Sammen skape vi idretten, sa ordføreren før han tok mesterskapets første serve.

Randaberg24 slo av en prat med ordføreren like etter siste strofe av nasjonalsangen var spilt. Det var en stolt ordfører som gledet seg over at Randaberg igjen fikk arrangere Norgesmesterskapet, andre året på rad.

— Det er fantastisk å se så mange unge og håpefulle utøvere, og i Randaberg er vi stolt over volleyball historien vår, men vi hadde ikke klart dette uten frivillige, sa ordføreren, og avsluttet.

— Slike mesterskap som dette bygger stolthet og mennesker, og de som deltar er store forbilder for de hjemme. Så håper jeg at de vil fokusere på andre ting enn bare sand og ball denne helgen, og at de besøker sentrum.

Se hele marsjen her: