FOTBALL: Randabergs B-lag, i 5. divisjon, hadde få problemer da laget spilte mot bedre plasserte Buøy, mandag kveld.

Det ble nemlig en solid seier for laget. To mål i hver omgang og 4–0 da fløyta ble blåst i for siste gang.

Det var imidlertid målløst lenge, men i løpet av ett drøyt minutt, fra 30 til 31 minutter scoret hjemmelaget to ganger.

1–0 sørget Anders Ås Larsen for, mens det ble dobling av ledelsen da Jonas Kristiansen Skjæveland scoret.

I andre omgang ble det også to mål. Først var det Martin Hestvik som scoret etter 71 minutter, før Daniel Aurdal Iversen sørget for 4–0 og kampens siste scoring. Aurdal Iversen har i sin tid spilt for A-laget, blant annet i 2017-sesongen.

Seier til B-laget og klatring til 7. plass på tabellen når det gjenstår tre kamper av serien.