Fire kamper, fire tap - men damene står på

Randaberg 2, damer, gikk på en smell.

Ida Lineah Nilsen Løland ble toppscorer med sju fulltreffere mellom stengene.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

HÅNDBALL: De spiller i 5. divisjon og har fått en noe trang start på sesongen. RHK 2 spilte i går kveld sin 4. seriekamp.

De tre foregående kampene hadde alle endt med tap. I går kunne man notere et nytt tap for laget, mot Sola 4 som lå på plassen foran på tabellen.

Da sluttsignalet gikk i Åsenhallen hadde hjemmelaget vunnet 28–19. Randaberg HK fikk en trang start, bommet for mye i angrep mens hjemmelaget scora. Sola ledet 5–0 før Randaberg satte sitt første mål for kvelden. Ved pause sto det 13–9 til hjemmelaget.

De siste 30 minuttene var det ikke ulikt det man så i første omgang. Damene bommer, slurver i angrep - og det straffer seg ofte.

Sola gikk fra 13–9 til 19–10, da var det spilt i 11 minutter av siste omgang. Randaberg hentet aldri dette inn igjen og da sluttsignalet gikk sto det altså 28–19 til hjemmelaget.

Målscorere for Randaberg var Ida Lineah Nilsen Løland (7), Karoline Westad Gytre (5), Stina Svalland Sande (3) og Rebecca Svendsen (4). Målene fordelt på fire spillere, der altså.

Randaberg 2 sin neste kamp er mot lederlaget, Egersund, men ikke før 13. november.

Publisert: