SERIEÅPNING: –

Ja, det ble vel som vi kanskje hadde sett for oss. Litt nervøst men vi gjennomfører godt og drar hjem seieren, sier trener Espen Sørbø til Randaberg24.,

Gjestene hadde nemlig ikke til hensikt å servere hjemmelaget seieren på et sølvfat sel om RIL nok var favoritter på forhånd. I det første settet ledet RIL 13-8 og det så bra ut. Førde spiste seg inn i settet da det ble 19-19, og 20-21.

Randaberg tok time-out og dro settet i gang med knepen margin, 25-23. Andre sett gikk også til hjemmelaget, 25-20.

Katein Maria Pool gjennomførte en god kamp da RIL-damene vant 3–0 i serieåpningen. Foto: FOTO: Per Thime

Seieren var ikke i lomma ennå, selv om det kunne virke sånn en periode av det tredje settet. Førde hadde nemlig litt på lager, samtidig som RIL-damene nok hadde tankene på seier i bakhodet.

Gjestene ledet 15-10 før hjemmelaget tok seg sammen. RIL gikk opp til 15-15 og ledelse 17-15 da gjestene tok time-out.

Randaberg måtte virkelig jobbe for seieren, men de dro det i land også det siste settet med 25-22 og dermed 3–0 i seriepremieren.

Hjemmelagets Karoline Nore sier dette om seriåpningen.

– Deilig å vinne, for det er viktig å komme godt i gang. Vi har jo ikke helt visst hvor vi er, men dette klarte vi å gjennomføre på en god måte.