VILDBJERG: – Ikke heng med hodet, dere skal være stolt av dere selv. Dere har tre kamper i dag, vunnet to og spilt den siste 1–1. Det er helt kanonbra, oppsummerer trener Jarle Totland etter dagens siste kamp mot Fyrkat Q1, fra Mariagerfjord Kommune i Danmark.

I kampen mot det danske laget måtte de avgi poeng etter fire strake seire, men med målforskjell på 14–1 er laget helt i toppen av sin gruppe. Tuva Sørensen scoret Randabergs mål i dagens siste kamp.

– Lørdag er det tre nye kamper, men ut fra det jeg har sett så rangerer jeg dagens motstander som kanskje det beste laget vi har møtt. Uansett gjør jentene en fantastisk fin innsats og leverer virkelig godt.

I øyeblikket er Randaberg på 2. plass på tabellen etter fire kamper, to poeng bak lederlaget Fyrkat Q2.

Lørdag spiller dette laget mot Aars (DK), Mastra IL og Fyrkat Q2. De to beste lagene spiller finale søndag.

Det er også et annet jentelag som gjør det godt. Tidligere i dag vant de sin andre kamp, men senere i kveld ble det 4–1 seier mot FC Thy, et lag som hadde med seg egen mental trener.

For RIL-jentene var dette regnet som en vanskelig kamp, men jentene sto på og vant hele 4–1.

Disse jentene spiller for første gang på stor bane - og stortrives. Tre kamper og full pott er status for laget som deltar i klassen U14. Foto: Per Thime

Jentene leverte nok en overbevisende kamp - og det som allerede kan slås fast; det er en rekke talentfulle spillere på dette laget som for første gang spiller på full bane.

Etter tre kamper leder Randaberg denne pulja med full score, ni poeng. Det er to poeng foran Søgne og FC Thy.

Lørdag venter kamper mot gruppetoer Søgne, Frisk Asker og danske Herlev. Nummer 1 og 2 møtes til finale søndag.

I 4–1 seieren mot FC Thy scoret Ida Louise Staturland (2), Thomine Weibell Middlethon og Kaja Tumert Løland målene.