VILDBJERG: Randaberg deltar med flere guttelag, blant annet i 16-års klassen i Vildbjerg. I denne turneringen bytter spillerne på oppgaven med å være keeper, siden laget for tiden ikke har keeper. I dagens første kamp var det vikarierende keeper Jan Larsen Viste som sto i mål - og han klarte seg aldeles utmerket.

I går ble det tap, men i formiddag knep laget ett poeng i kampen mot danske Vinding, en klubb som er fra byen Vejle på Jylland.

Randaberg ledet 1–0 etter første omgang, for Jonas Goa Evjen sørget for mål før pause.

Midtveis i andre omgang utlignet danskene og rett før slutt kunne det danske laget tatt seieren, men Emil Pedersen Røyneberg reddet strålende på strek.

Alt i alt var dermed uavgjort et greit resultat for Randaberg, for det var en tett og jevn kamp fra begge lag.