SANDVOLLEYBALLBANE:

For noen dager siden åpnet den nye sandvolleyballbanen ved Randaberghallen, nesten ferdig.,

Denne uka fortsetter ferdigstillelsen med det skal skal rundt banen. Mandag startet arbeidet med å sette opp gjerder, noe som er nødvendig for denne idretten.

— Ja, nå kommer det opp et bakfangernett som er seks meter høyt. Videre skal vi se på muligheten for det som dreier seg om tribune. Her har vi også søkt om midler via Sparebankstiftelsen, sier Espen Sørbø til Randaberg24.

Da banen åpnet lørdag formiddag var det i solskinn og pent vær, men en forholdsvis kraftig vind fra nord. Banen er med andre ord noe utsatt for vind.

— Vi ser på mulighetene for å bruke en netting som kan være med å kvele vinden en del. Vi kan ikke ha det for tett, for da slår vinden over og deiser rett ned i banene, men vi ser etter aktuelle løsninger på dette.

I de opprinnelige planene var det også tegnet inn tribune. I forbindelse med arbeidene som er gjort er det borte noen kvadratmeter. I tillegg er det noen ekstra parkeringsplasser som visstnok skal erstattes. De er planlagt like nedenfor banen - mot fotballbanen. Den plassen bør imidlertid også være godt egnet for en tribune, ved å bygge litt i høyden. Spørsmålet er vel kanskje også om det virkelig er bruk for seks-åtte ekstra parkeringsplasser?

Her skal det etter planen lages til noen nye parkeringsplasser. Det er også et ønske om å få til en tribune her i forbindelse med sandvolleyballbanen. Foto: FOTO: Per Thime

— Siden anlegget ble flyttet noen meter på grunn av noen kummer, så ble det litt forandringer i planane. Men vi håper å få kunne lag to tribuner på begge langsidene. Vi skal se videre på hvordan vi kan løs den biten, men vi håper og tror at det skal være i orden til vi skal arrangere NM for regionlag i sommer.