IDRETT: Grødem Runners utvider stadig med nye tilbud, i dag var første ettermiddag med lavterskel løpetilbud rundt Harestadmyrå. Et tilbud først og fremst for de som ønsker å komme i gang med jogging/løping, og gjerne ønsker en sosial arena for å finne rette motivasjonen.

— Målet er ikke å prestere best mulig, men å få lyst til å komme tilbake neste torsdag!, sa Idar Goa Kolnes.

Det var mange som hadde møtte opp, og flere av dem potensielle medlemmer av Grødem Runners, som nylig nådde 200 medlemmer. Etter at Grødem Runner slapp nyheten om lavterskeltilbudet økte antall medlemmer med 25 nye.

— Det er tydelig at det var behov for dette tilbudet, og vi håper selvfølgelig at flere av dem som møtte opp i kveld kommer tilbake neste gang, sa Alexander Middleton etter at de oppmøtte hadde gått/jogget i 22 minutter.

Både Kolnes og Middleton benyttet anledningen etter de 22 minuttene til å forklare det planlagte opplegget framover. I løpet av uken kommer medlemmene til å få «hjemmelekser» om å ta et par økter i uken alene. Disse øktene regnes for å være en del av et 10 ukers program som alle deltakerne får. Etter disse ti ukene er målet at medlemmene avslutter med uoffisielt 5 km løp.

— Formålet med dette programmet er at deltakerne skal være komfortable og motiverte til å fortsette med oss i Grødem Runners, avsluttet både Goa og Middleton som var meget godt fornøyd med antallet oppmøtte.

Nå gleder de seg til å se utviklingen blant deltakerne på lavterskeltilbudet framover. De er spent på hvordan det hele vil gå fram mot 23. mars.