VOLLEYBALL: Randabergs to elitelag er klar for sesongen, for i dag ble lagene presentert for sponsorer på et treff i Randaberghallen.

Begge lag har nye spillere. Herrelaget har flestr nye spillere og har nå en stall på 15 spillere.

– Vi er fornøyd med stallen, har flere nye spennende spillere som er med. I tillegg er det slik at Håvard Aarrestad har et kne som er mye bedre enn forrige sesong, noe som gjør han til en av landets absolutt beste spillere, sa trener Kevin Ces da han presenterte laget for sponsorer i kveld.

Derfor er det også lov å ha forhåpninger til laget.

– Ja, vi har forventninger om en bra sesong. Vi har et spennende lag og det er bra. Vi skal være med fra begynnelsen neste helg, sa Ces videre.

Her er herrenes spillerstall med trenere. Foto: Rune Helliesen
Dette er damene før seriestarten. Foto: Rune Helliesen

Damene spiller første seriekamp hjemme i Randaberghallen førstkommende lørdag klokken 15. Da får laget en meget god peiling på hvor laget står.

— Ja, det er klart vi gjør det, for det er Koll som kommer i første kamp, et lag vi vet er gode, sier trener Espen Sørbø.

Borte fra laget er Tuva Aarrestad, men laget har hentet nye spillere. Fra Topp Volley kommer Ariel Vaigafa og Kaia Flatekvål Markhus, diagonal og kantspiller.

– Begge er gode spillere, og spillere som denne sesongen kan få mye spilletid.

Alle lag har som mål å slå Randaberg, men det er trolig bare noen få lag her i landet som virkelig har en mulighet til det. Koll kan vinne - og har gjort det før.

Randaberg-trener Espen Sørbø. Foto: Per Thime

Alle lag har som mål å slå Randaberg, men det er trolig bare noen få lag her i landet som virkelig har en mulighet til det. Koll kan vinne - og har gjort det før.

– Men jentene hadde en fin samling med kamper i Danmark forrige helg og er klar. Noen sier vi er svekket, men jeg sier vi har flere å spille på og det mener jeg virkelig, fortsetter Sørbø.

Som legger til:

– Nå håper og tror vi at folk møter opp til kampene våre, volleyball er best i hallen, noe jeg tror folk vet. Kom på kamp, her er kanskje landets beste lag klar for en ny sesong.