FOTBALL: Randaberg 3 måtte gi tapt da laget i 7. divisjon spilte mot Fogn i går kveld.

Randaberg som nå ligger tredje sist på tabellen fikk også en vanskelig start på kampen - og som senere ble verre.

Allerede etter 30 minutter ledet nemlig hjemmelaget 3–0 etter mål av Olav Espeland Halsne, Ivar Opsal og Jørgen Bø.

Det holdt seg også fram til pause med 3–0 ledelse til hjemmelaget. Fire minutter før pause ble Randaberg redusert til 10 spillere.

I andre kamp på rad fikk nemlig Torstein Sirnes se de røde kortet. I forrige kamp var det to gule kort, mens det i går var direkte rødt kort for RIL-spilleren.

Normalt skulle han stått over neste kamp, men lagets forrige kamp mot FC Show ble utsatt og dermed var han på banen i går.

I andre omgang fungerte ting bedre for RIL-laget, selv med en spiller mindre på banen.

Vebjørn Mehammer viste scoringsform og putta to baller i mål bak Fogns keeper, Trond Egil Sivertsen. Målene kom etter 67 og 75 minutter.

Flere mål ble det ikke - så Fogn vant kampen som ble avsluttet i tussmørke 3–2. Gule kort til RIL-spilerne Marius Hansen og Torstein Skaaren Pedersen ble også notert i boka til dommer Brage Martin Nordbakken fra Sandved IL.

Neste kamp for Randaberg 3 er hjemme mot Buøy 2, 28. september.