FOTBALL: Mandag kveld var det nemlig kamp borte mot Lura, i et oppgjør hvor Randaberg trengte poengene for å komme seg opp i ryggen på nettopp Lura.

Lura var på 6. plass på tabellen og Randaberg på 7. plass før kampen, men avstanden var på åtte poeng. I vårens kamp vant Randaberg 3–0, men slik gikk det ikke i kveld.

Randaberg gikk nemlig på sitt andre tap på rad etter at Lura vant kampen 5–2.

Hjemmelaget tok ledelsen minuttet før pause da Aina Eike sørget for 1–0 ledelse. Etter hvilen var det bare spilt i sju minutter da hjemmelaget gikk opp i 2-0.

Veteranen Line Krogedahl Smørsgård scoret og gjorde da sitt mål nummer 114 for Lura på 78 kamper. Den tidligere Klepp- og Kolbotn-spilleren kan altså score godt med mål ennå.

Randaberg hadde sjanser i første omgang, hvor et par var av godt kaliber mens hjemmelaget ledet 2–0.

Snaut 20 minutter senere var samme spiller på plass igjen. Hun økte til 3–0 og kampen virket kjørt.

Bedre ble det ikke da det ble 4–0 bare tre minutter senere. Mariell Brunes Løland scoret for Lura.

Randaberg hadde ikke helt gitt seg, for etter 80 minutter reduserte Alice Håversen Lindseth. Tre minutter senere var det ny scoring, men da 5–1 til hjemmelaget.

På overtid ble det ny redusering for Randaberg. Kapteinen, Vilde Margrethe Tvedt scoret og da ble det i det minste en scoring til, men et skuffende resultat for Randaberg.

Lura vant kampen 5–2. Neste kamp for damene er hjemme mot Stegaberg i neste uke.