SPORTEN: Christian Wanvik (39), spilte fotball da han var liten, og har vært barneleder (t.o.m 12 år) fram til nå. Styret har funnet den de vil ha, for Wanvik har et brennende hjerte for Randaberg Fotball og bygda.

— Takk for tilliten, har troen på at jeg, styret, støtteapparatet og medlemmer skal få det til. Jeg har brent for RIL Fotball de siste 7 årene, men har fulgt med lenge før det. Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse, sier en stolt Christian Wanvik som går fra en jobb som senioringeniør i Rosenberg.

Styret begrunner det med at de har funnet en grundig kar som får ting gjort raskt og grundig, og som har et brennende arrangement for fotballen. Den siste tiden har Wanvik tatt seg av oppgaver som medlemsregister og fakturering, og han stiller krav til seg selv og de rundt seg.

— Vi er veldig fornøyd med at Christian Wanvik har takket ja. Han er akkurat hva vi var ute etter; en som har hjertet sitt i klubben og bygda, og som vi vet at får ting gjort. Det eneste som gjorde det vanskelig var at vi hadde i hvert fall en kandidiat til som vi hadde lyst på, sier styreleder Frode S. Lindboe