To lag spiller for seier i dag - toppkamper i hallen

Lørdag spiller to lag for seier i Randaberghallen.

Både herrelaget og damelaget spiller kamp lørdag. Hjemme i Randaberghallen venter Koll for Håvard Aarrestad og Gøran Rønneberg, mens Tuva Aarrestad (søster til Håvard) og damene spiller mot KFUM Volda.
  • Per Thime
Publisert:
Siste trening før morgendagens kamp er gjort unna for RIL-damene.

VOLLEYBALL: – Det er bare å møte opp, for dette er noe vi virkelig skal forsøke å vinne.

Det sier Håvard Aarrestad og Gøran Rønneberg dagen før landets beste lag kommer på besøk.

– Det er jo også tid for revansj, for dette laget tapte vi mot i serieåpningen. Nå har vi etter det gjort det bedre og bedre. Seieren mot BK Tromsø gjorde godt, men kom også etter godt spill. I det oppgjøret var det mye som fungerte, blant annet mottakene som satt godt. Da er også mye gjort for det videre spillet.

Herrelaget spiller kampen etter damene er ferdige.

– Vi på herrelaget har konkurranse om plassene, vi er mange som vil være med og vi er alltid fulltallige på trening, sier Rønneberg.

Han er tilbake som opplegger for laget, noe som fungerer godt.

– Hvis jeg skal tippe for morgendagen så våger jeg meg på 3–1 seier til oss. Vi vet at Koll ikke liker seg her i Randaberghallen. Nå håper vi at publikum møter opp og virkelig vil se god volleyball.

Det er det også andre som håper. Kvinnelaget står med fire kamper og har vunnet samtlige.

– Vi har fått en god start og gleder oss til kampen mot Volda i morgen. Vi vant mot dem i første kamp i Volda og vi skal slå dem hjemme, sånn er det bare, sier Tuva Aarrestad.

Hun og andre spillere har stått fram også denne sesongen. Flere spillere er borte, men grunnstammen er igjen.

– Ja, og da er vi trygge på hverandre, samtidig som vi har nye spillere i troppen. Vi har et godt samhold og trives sammen. I morgen skal vi trå til - vinne 3–0 og ha det gøy, men spille god volleyball.