Mange har forlatt oss, men det åpner dører for andre spillere

Når Randaberg tar imot SIF hjemme på stadion i morgen kveld, gjør de det med et frafall av flere spillere.

Martin Hestvik kan også bli spillende trener, men det er ikke førstevalget hans.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: – Oppstarten vår har vært positiv. En del som har forlatt oss, men de aller fleste var studenter som vi var forberedt på å miste. Vi jobber med det vi kan kontrollere, og det er med de spillerne vi har.

Det sier Randaberg-trener Martin Hestvik til Randaberg24.

Han forteller at det å miste spillere, gjør at døren åpnes opp for andre spillere, ikke minst yngre krefter.

– Det er også slik at vi har en talentfull spillergruppe, og jeg tror at den kommer til å bite godt fra seg, spesielt om vi klarer å holde kontiunitet og bra trøkk på treningene. Senest på gårsdagens trening følte jeg at det lyste ut av øynene til fol folk - noe som det er lenge siden jeg har sett. Det virker som det er en sulten gjeng, en gjeng som føler de har noe å bevise.

I serieåpningen mot SIF tidligere i sesongen fikk Randaberg hard medfart på banen. SIF vant 3–0, men torsdag kveld bør det være håp om poeng, selv om mange spillere fra den kampen er borte.
Innsatsen var meget bra på gårsdagens trening.

Når man tar en opptelling over spillere som er eller blir borte, så snakker vi om

* Paal Vistnes

* Patrik Dragesæt Knudsen

* Sondre Kolnes

* Marcus Prestegård

* Håvard Vindenes

* Adrian Bø Wasbø

* Niro Gowran

* Vegard Meling Nesse

* Maekele Weldessilasie

Det er ni spillere - og hvis vi tar med Glenn Ivan Pedersen og Joakim Berg Holter, som er langtidsskadet og ferdig for sesongen, da ar antallet spillere ute 11.

Mateus van der Veen er fra Randaberg, men har spilt for Vidar de siste årene.

– Da skal jeg ta med at vi i dag har fått med oss talentfulle Mateus van der Veen, fra Vidar. Han er 16 år, er fra Randaberg og er en spiller med stort potensiale. I tillegg er en tidligere Randaberg-spiller trolig straks på plass, for André Sande Maribu skal bestemme seg innen fredag om han blir med. Det håper vi, for det en solid spiller.

Torsdag skal han trene med Sunde, før han altså skal bestemme seg.

– Men kommer du til å spille selv for laget i høst?

– Jeg tenker at jeg aller helst vil slippe det, men at det til syvende og sist blir situasjonsbetinget. Men, jeg har lagt om treningen min litt i tilfelle det blir nødvendig, så håper jeg å slippe.

André Sande Maribu trente med Randaberg i går, men skal også trene med Sunde.

Sistnevnte spiller står oppført med kamper for Randaberg A- og B-lag, men hans siste kamp spilte han for Nidelv i Trondheim i mars dette året. Da var det cup, men laget spiller som Randaberg i 4. divisjon.

PS! Fra kampen i serieåpningen mot SIF er det bare et fåtall spillere igjen av dem som var med, og som kommer til å starte kampen.

Publisert: