FOTBALL: Jo, det var et noe redusert A-lag som spilte mot Eiger på bortebane fredag kveld.

Før kveldens kamp hadde Eiger vunnet sine 10 siste kamper og scoret 47 mål etter sommerferien. Mer ble det i kveld.

I første omgang scoret hjemmelaget etter ni minutter. Øyvind Garpestad vet godt hvor målet står, og satte inn 1–0 målet.

Fire minutter før halvtimen var passert så doblet hjemmelaget. Alexander Nygård Kjellmann scoret, men minutte senere ble det 3–0 - og kamper var punktert. Øyvind Garpestad scora sitt andre for kvelden.

Randaberg reduserte etter 32 minutter, da juniorspiller Sander Økland Schøld scora, men Eiger scoret to til før pause. Elion Shatri og Alexander Barstad Svanes etter 43 og 45 minutter.

Alt i alt et fryktelig resultat etter bare en omgang for Randaberg.

RIL-kaptein Marius Naustdal Storevik måtte reise hjem fra Eigerøy med tap. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Randaberg noe mer med i første del av andre omgang.

Lester Mitchell sørget for redusering da det var spilt i 56 minutter, men det var enda langt bak og mye å hente inn for RIL-laget.

Eiger hadde mer på lager, for dette er et lag som virkelig er i slaget. De jakter opprykk og er nå favoritter til nettopp det.

Etter 63 minutter får laget tildelt straffespark. Øyvind Garpesatd er sikker fra krittmerket og øker ledelsen til 6–2.

Samme mann er på plass kvarteret før slutt og sørger for at Randaberg er i ferd med å gå på et pinlig tap. 7–2 står det da 15 minutter før full tid. Målet var Garpestads fjerde for kvelden.

Randaberg holdt hjemmelaget til uavgjort i den andre omgangen, for på overtid ble det ny redusering, slike at Eiger vant kampen 7–3.

Gule kort til RIL-spillerne Ruben Idarson Sirevåg og Fredrik Førre.

Det gjenstår fire kamper å spille - og neste mulighet er hjemme mot Sola 2, en kamp som spilles 13. oktober.