VOLLEYBALL: Randaberg uten formspiller Karoline Nore (jobb) vant også ettermiddagens kamp mot KFUM Volda, nærmest oppskriftsmessig 3–0.

Kjekt å se at ogsaå flere av de yngre spillerne var med , dem som normalt ikke spiller mye i kampene.

Volda hang godt med lenge i det første settet og ville vise at de kunne gjøre opp med hjemmelaget, men rundt midtveis i settet så reiste Randaberg i fra. Volda var i ledelsen noen ganger innledningsvis, men etter hvert satt blokka til Randaberg bedre og bedre - og mottak og angrepene ble også betydelig bedre utover i settet. Wilde Jakobsen og Maria Dahle førte an i «poengbørsen» og hadde seks poeng hvert etter første sett. Randaberg vant settet 25–17.

Wilde Jakobsen var som vanlig toneangivende for hjemmelaget. Foto: Per Thime
Maria Dahl var også sentral da Randaberg vant mot Volda-damene. Foto: Per Thime

I det andre settet var det Volda som fikk det første poenget, men Randaberg overtok tidlig og fikk kontroll - i hvert fall lenge. Randaberg ledet 8–5 og 15–10 og gikk mot seier. Volda slo til med to gode blokker og knep poeng. og var tre poeng bak.

Randaberg hadde god kontroll og benyttet også muligheten til å bruke flere spillere som normalt ikke er mye på banen. Chloé Stinson, Hermine Fossmark, Kaja Langvatn og Maria Åsmul var alle inne i løpet av settet og leverte godt i fra seg.

Randaberg vant også dette settet 25–17.

I det andre settet slapp flere av de yngste spillerne til, som Hermine Fossmark (nr 14). Foto: Per Thime

Sa var det ett sett igjen, for Randaberg var strengt tatt overlegne og hadde det meste på stell. I det tredje settet gikk hjemmelaget opp i ledelsen med en gang - og holdt det slik. Randaberg beholdt Maria Åsmul som legger også i dette settet, men inn var det også kommet mer rutine enn i det forrige settet.

Wilde Jakobsen var en av dem som som igjen var på banen, og hun hamret inn godt med poeng - før hun gikk ut og Hermine Fossmark kom på banen igjen. Da ledet Randaberg 15–9 og Jakobsen hadde stått for 14 poeng i angrep.

Randaberg vant det siste settet 25–18 og dermed kampen 3–0.

Vi oppdaterer med bilder og intervjuer.

Chloé Stinson (nr 12) spilte mye i det andre settet av kampen. Foto: Per Thime