HÅNDBALL: RHK-damene hang godt med mot Varhaug i lørdagens kamp, men måtte se seg slått av hjemmelaget.

28–21 sto det på lystavla da sluttsignalet gikk. Varhaug ledet 13–10 etter første omgang.

Kampen var slik at Randaberg hang godt med lenge. Randaberg ledet 3–1 og 6–5.

Da Linda Gåserud Fornes scoret ble det 9–9, men også begynnelsen på noen målløse minutter.

Randaberg bommet og Varhaug scoret tre på rad og da var laget oppe i en god ledelse, som også holdt seg til pause. 13–10 sto det da.

I andre omgang så det ikke ut som det skulle bli nærmere, men så begynte hjemmelaget å bomme, og Randaberg reddet skuddene som kom.

Det førte laget inn i kampen, for det ble fire mål på rad for RHK-damene og det sto 19–18 til hjemmelaget.

Da var det også 15 minutter igjen av kampen. Men, håpet om poeng varte i bare noen minutter, for det kladdet for damene. Randaberg scoret ikke på nærmere 10 minutter, mens Varhaug scoret seks ganger. Da sto det 27–20 noen minutter før slutt.

Da kampen var slutt ble det altså 28–21 seier til de grønnkledde fra Varhaug.